Sinds 1898 - Talent voelt zich thuis! lees meer

Aanmelden

Aanmelden schooljaar 2019-2020 brugklas

Vooraanmelding

De aanmeldweek voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoefte voor schooljaar 2019- 2020 is in de week van 4 februari. Een afspraak hiervoor kunt u maken met mevrouw T. Frey, ondersteuningscoördinator, of met mevrouw M.Maas, teamleider.


De aanmelddata voor het schooljaar 2019-2020 zijn op maandag 11 en dinsdag 12 maart 2019. De exacte tijdstippen zijn op dit moment nog niet bekend, maar volgen zo spoedig mogelijk. Vanwege de enorme belangstelling voor onze school zijn wij genoodzaakt te gaan werken met een lotingsprocedure voor de brugklas. 
Download de PDF hieronder voor meer informatie.

pdf
Bestandsnaam: Lotingsprocedure_brugklas_2019-2020
Bestandsgrootte 202 kb
Download Bestand

Aanmelden schooljaar 2019-2020 voor klas 2 en hoger

In verband met de enorme belangstelling voor onze school is het niet mogelijk om leerlingen voor klas 2 en hoger aan te melden voor schooljaar 2019-2020. Helaas zijn we genoodzaakt om ook hier, net als in de brugklas, te werken met een leerlingenstop. Leerlingen van wie reeds een broer of zus op het Augustinianum zit, hebben wel toegang tot de reguliere toelatingsprocedure. Binnen het samenwerkingsverband van VO-scholen in onze regio zijn afspraken gemaakt over deze procedure (zie www.swveindhovenkempenland.nl).

Plaatsing in de bovenbouw van de Havo en VWO is overigens altijd onder voorbehoud van profielkeuze; het kan namelijk zijn dat er geen plaatsruimte meer is bij bepaalde profielen en/of vakken.

...

RSV PVO - Regionaal samenwerkingsverband voor Passend Voortgezet Onderwijs

Op deze site kunt u informatie vinden over ons samenwerkingsverband en passend onderwijs. Ook kunt u documenten en formulieren downloaden en interessante links en het laatste nieuws vinden.

Aannamebeleid

Formulier aanvullende gegevens en ondersteuning.

Acht op Aug

Related Posts